Dobrze zaprojektowana kuchnia, cukiernia, bar, kawiarnia, produkcja cateringowa to 50 % w osiągnięciu sukcesu i celu biznesowego.
Ważny jest każdy detal, element, sprzęt i centymetr aby funkcjonalność była doprowadzona niemal do perfekcji, bo wtedy mamy wszystko dopracowane, elementarnie bardzo dobrze połączone i pracownicy nie gubią się w codziennym działaniu.
Odpowiednio dobrany sprzęt to komfort pracy każdego szefa kuchni i jego pracowników. W związku z tym, że nie jesteśmy producentem ani importerem żadnego sprzętu, z pełną odpowiedzialnością zaproponujemy narzędzia o odpowiednich parametrach, wysokiej jakości i gwarancję serwisu.
Nasi technolodzy wykorzystają każdy metr powierzchni lokalu i zaprojektują obiekt tak, aby spełniał normy i przepisy Sanepidu i HACCP.
Dbamy również o budżet inwestora, bo zadowolony Klient jest gwarancją kolejnych zleceń.
Oferta składa się z:
projektowanie i wyposażenie w sprzęt produkcyjny i technologiczny
szkolenia z obsługi
sprzęt drobny jak porcelana, sztućce, garnki, patelnie, szkło, blendery, miksery, etc
gwarancja, serwis
Ważny jest każdy detal, element, sprzęt i centymetr aby funkcjonalność była doprowadzona niemal do perfekcji bo wtedy mamy wszystko dopracowane, elementarnie bardzo dobrze połączone i pracownicy nie gubią się w codziennym działaniu.
Odpowiednio dobrany sprzęt to komfort pracy każdego szefa kuchni i jego pracowników. W związku z tym, że nie jesteśmy producentem ani importerem żadnego sprzętu, z pełną odpowiedzialnością zaproponujemy narzędzia o odpowiednich parametrach, wysokiej jakości i gwarancję serwisu.
Nasi technolodzy wykorzystają każdy metr powierzchni lokalu i zaprojektują obiekt tak, aby spełniał normy i przepisy Sanepidu i HACCP.
Dbamy również o budżet inwestora bo zadowolony Klient jest gwarancją kolejnych zleceń.