Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nowa_smarten_pl/podstrony/domyslna.php:1) in /nowa_smarten_pl/index.php on line 10
Projektowanie Gastronomii - Smarten.pl
Smarten.pl © copyright 2015
wykonanie

Projektowanie

gastronomii

1

Dobrze zaprojektowana kuchnia, cukiernia, bar, kawiarnia, produkcja cateringowa to 50 % w osiągnięciu sukcesu i celu biznesowego.

 

Ważny jest każdy detal, element, sprzęt i centymetr aby funkcjonalność była doprowadzona niemal do perfekcji, bo wtedy mamy wszystko dopracowane, elementarnie bardzo dobrze połączone i pracownicy nie gubią się w codziennym działaniu.

 

Odpowiednio dobrany sprzęt to komfort pracy każdego szefa kuchni i jego pracowników. W związku z tym, że nie jesteśmy producentem ani importerem żadnego sprzętu, z pełną odpowiedzialnością zaproponujemy narzędzia o odpowiednich parametrach, wysokiej jakości i gwarancję serwisu.

 

Nasi technolodzy wykorzystają każdy metr powierzchni lokalu i zaprojektują obiekt tak, aby spełniał normy i przepisy Sanepidu i HACCP.

 

Dbamy również o budżet inwestora, bo zadowolony Klient jest gwarancją kolejnych zleceń.

 

Oferta składa się z:

 

 projektowanie i wyposażenie w sprzęt produkcyjny i technologiczny
 szkolenia z obsługi 
 sprzęt drobny jak porcelana, sztućce, garnki, patelnie, szkło, blendery, miksery, etc
 gwarancja, serwis

 

  • Dobrze zaprojektowana kuchnia, cukiernia, bar, kawiarnia, produkcja cateringowa to 50 % w osiągnięciu sukcesu i celu biznesowego.

 

Ważny jest każdy detal, element, sprzęt i centymetr aby funkcjonalność była doprowadzona niemal do perfekcji bo wtedy mamy wszystko dopracowane, elementarnie bardzo dobrze połączone i pracownicy nie gubią się w codziennym działaniu.

Odpowiednio dobrany sprzęt to komfort pracy każdego szefa kuchni i jego pracowników. W związku z tym, że nie jesteśmy producentem ani importerem żadnego sprzętu, z pełną odpowiedzialnością zaproponujemy narzędzia o odpowiednich parametrach, wysokiej jakości i gwarancję serwisu.

Nasi technolodzy wykorzystają każdy metr powierzchni lokalu i zaprojektują obiekt tak, aby spełniał normy i przepisy Sanepidu i HACCP.

Dbamy również o budżet inwestora bo zadowolony Klient jest gwarancją kolejnych zleceń.